06 - 218 33 647

Maak direct een afspraak

Neem contact op met Lotte

Meer informatie

U kunt mij bereiken op 06-21833647, of uw telefoonnummer achterlaten, dan neem ik contact met u op.

Wellstar Byas

Wellstar is een bedrijf dat 10 jaar bestaat en wereldleider is met de technologie van een drietal BYAS (Bionic Youth Activating System) producten.

Dit zijn handzame schoonheidsapparaten welke direct concurreren  met de bekende Fillers en Lifters in dure klinieken.

Deze producten zijn patententeerd, zijn uniek en veilig en zonder parabenen.

Om BYAS in de markt te zetten heeft voor Wellstar niet gekozen voor traditionele winkels met vertegenwoordigers maar voor iets geheel nieuws, namelijk Social Club Selling.

Social Club Selling is het moderne zaken doen van de 21ste eeuw. Het is een uniek nieuw marketingconcept en een verbeterde variant van netwerkmarketing.

Door deze Social club Selling methode heeft Wellstar met BYAS alleen al in 2013 een groei van 1000% gerealiseerd.

Eyelifter

FB_IMG_1424093508152Levert processorgestuurde micro-trillingen en tegelijkertijd geeft het een dosis hyaluronzuur af.

Hyaluronzuur is een complex van werkzame stoffen effectief tegen rimpels, vermoeide ogen, en zwarte kringen.

Het serum verhoogd de vochtigheidsgraad en stimuleert zo de collageen en elasticiteit waardoor de huid aan stevigheid toeneemt.

Het hyaluronzuur serum komt dankzij de micotrillingen in de diepere huidlagen rondom de ogen.

Slaapwallen en vermoeide ogen en ondiepe rimpels verminderen aanmerkelijk en zullen mogelijk zelfs verdwijnen.

Facelifter

FB_IMG_1424093528520Hier zitten 4 verschillende technieken in;

Iontophorese: Techniek laat hyaluronzuur in de huid dringen, dit is een lichaamseigen stof die collageen en elastine aanmaakt.

EMS: Electric Muscle Stimulation geeft een trilling af die de spieren in het gezicht activeert en dat de contouren strakker worden.

Radio Frequency: Door de warmte wordt het vet opgelost en via de lymfeklieren afgevoerd. Hierdoor wordt het gelaat ook strakker.

 

Bodylifter

FB_IMG_1423057286568Radio frequency en EMS verminderd ongewenst en ongezond vet. Deze vermindert cellulite, verstevigt en versterkt weefsel en de huid en vormt het lichaam zonder het volgen van een dieet of het beoefenen van een sport. De bodylifter stimuleert en bevordert het afslank proces. Het is een betaalbare afslank oplossing voor thuisgebruik.

Er is ook een speciale mannenlijn voor dag en nachtcrème.

U kunt ook alleen de verzorgingsproducten voor thuis kopen. Wat bij u past.

Indien u bent geïnteresseerd in de mogelijkheden van Wellstar en bent u benieuwd wat deze producten voor u kunnen betekenen, dan nodig ik u graag uit om met mij contact op te nemen.

FB_IMG_1424366374083Ook is het mogelijk om binnen de Wellstar organisatie partner te worden. U kunt vanuit uw eigen organisatie de activiteiten van Wellstar in eigen beheer doen, U wordt ten alle tijden (in teamverband) begeleid en getraind. Landelijk worden hiervoor wekelijks presentaties gegeven hoe een en ander in zijn werk gaat. Indien u hieraan wenst deel te nemen zal ik u hierbij begeleiden. Het bedrijf is in Nederland in opbouw en biedt heel veel mogelijkheden voor ondernemers. Geen voorraden noodzakelijk. Wil jij extra inkomsten of ben je een ondernemer in de dop?

Kijk dan snel naar de mogelijkheden om BYAS Partner te worden. Klinkt interessant? Bel me: 06 218 33 647.